Premium sessie

Premium sessie in een notendop

  • Kosteloze intake van circa 1,5 uur.
  • Behandeling: het pijnloos verhelpen van je hulpvraag.
  • Blijvend resultaat omdat deze methode volledig werkt op je onderbewustzijn.
  • Je hoeft de pijn, het verdriet en andere emoties niet te doorvoelen. Je hoeft alleen mijn stem te volgen.
  • Direct impactvol en blijvend resultaat.
  • Het tarief van een enkele Premium (1 op 1) sessie van circa 1,5 uur bedraagt € 347.

Lees hieronder een uitgebreide toelichting over deze methode en wat je kunt verwachten.

Toelichting

Uit het intakegesprek kan naar voren komen dat je bijvoorbeeld jezelf ‘op slot zet’ en daarmee ook de voortgang van je rouwproces. Een Premium traject van 3 sessie is dan niet persé nodig. Een enkele Premium sessie kan al het antwoord zijn om je hulpvraag.

Wij leven voor 95% vanuit ons onderbewustzijn. Dat geldt ook voor onze emoties, gewoontes en overtuigingen. Als je in rouw bent, dan speelt jouw proces zich in je onderbewustzijn af.

Dé manier om je rouw gerelateerde hulpvraag te verlichten is dus invloed uit te oefenen op je onderbewustzijn. Hiervoor breng ik je in diepe staat van fysieke en mentale ontspanning. Vergelijk het met een droomstaat met een geconcentreerde focus op mijn stem. Je hoeft niets anders te doen dan mijn stem te volgen. Je hoeft ook niet de pijn en verdriet te doorvoelen. Dat maakt deze behandeling zo licht en prettig en tegelijkertijd zo krachtig en effectief. Je ervaart direct resultaat.

Als voorbereiding hierop maak ik vooraf gebruik van een grondingsoefening (duurt circa 1 minuut) en een ontspanningsinterventie (duurt circa 20 minuten). Die zorgen voor een diepe mentale en fysieke ontspanning. Hoe dieper ontspannen je bent, des te makkelijker maak ik contact met je onderbewustzijn.

Daarna hoef je alleen mijn stem te volgen. In mijn speciaal voor jou geschreven script los ik de oorzaak van je hulpvraag op.

Resultaat

Je ervaart direct na deze sessie impactvol en blijvend resultaat. Vrijer, lichter, krachtiger, rustiger en meer energie zijn veelgehoorde reacties na een Premium sessie.

Tarief

De prijs voor een Premium (1 op 1) sessie van circa 1,5 uur, inclusief maatwerk scripts, bedraagt € 347.

Genoemde prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor bedrijven.

Deze 3 krachtige tips hebben mijn rouwprocessen ontzettend verlicht

* indicates required