In de media Stefan Colin
Video afspelen

 

 

 

 

Op 18 juni 2021 werd ik uitgebreid geïnterviewd door Inge de Bruin van De Opstap

 

 

 

 

Voor RTV Zaanstreek werd ik door Annemieke Goudsmit geïnterviewd waarin ik een toelichting geef over hoe je angst of spanning in 5 minuten kunt halveren. 

 

 

 

 

Voor RTV Zaanstreek werd ik door Annemieke Goudsmit geïnterviewd waarin ik een toelichting geef over de oorzaak waarom we ons niet meer compleet voelen na verlies van een dierbare, werk, huisdier, etc. 

 

 

 

 

Op 7 juli 2020 werd ik geïnterviewd door TelegramNL over rouwverwerking en mijn methode

 

 

 

Een radio interview op 1 mei 2020 met RTV Zaanstreek vanuit mijn functie als rouwdeskundige bij Indigo (Parnassia Groep) waarin ik een toelichting geef over de gevolgen van rouwverwerking in de coronatijd. 

Lezing over mijn methode van rouwverwerking in de door CHARON UITVAARTBEGELEIDING georganiseerde bijeenkomst op een historische locatie (25-01-2020). Volgeboekt! De reacties waren hartverwarmend. Met jas aan en sjaal om omdat het pand uit 1585 niet warm te stoken was :-).

Lezing door Stefan Colin
https://www.spikesfotografie.nl/
Lezing door Stefan Colin
Interview met Stefan Colin

Het NEL magazine ligt vanaf 15 oktober 2019 in de winkels en is online (nelmagazine.nl) verkrijgbaar. Een prachtig 147 pagina’s tellend tijdschrift voor ouders van een overleden kind, hun familie, vrienden, collega’s en de professionals.

Daarin ook een 9 pagina’s tellend interview met mij waar ik uitgebreid in ga op mijn methode. 

 

 

 

Het NEL magazine, bekend van onder andere RTL Boulevard en RTL Nieuwsbedient een specifieke groep: voor ouders van een overleden kind, professionals, vrienden en familie.

NEL magazine

 

 

 

Een radio interview op 7 januari 2020 met RTV Zaanstreek vanuit mijn functie als rouwdeskundige bij Indigo (Parnassia Groep) waarin ik een toelichting geef over de door mij ontwikkelde lezing/workshop ‘hulp bij rouw’.